Legyél Te is

Validátor tulajdonos!

Jó, de mi az a Validátor?

Validátor egy olyan szervergép, ami a tranzakciókat hitelesíti

Validátor tulajdonosként részesedsz a tranzakciókból

Validátor tulajdonosként vagyont tudsz teremteni magadnak

Függetlenebbé válhatsz, elérve, hogy ne csak a hagyományos pénzügyi világ hasson a pénzügyeidre

Ismerd meg, hogy miről szól a projekt!

Kik vannak a projekt mögött?

Akár hiszed akár nem, ez a legfontosabb!

A piac tele van kripto üzletekkel, amiknek a 99%-a finoman szólva, nem valós üzlet. Azokat az üzleteket a kripto közösség elutasítja, sőt üldözi!

A mi üzletünket a magyarországi kripto közösség két elismert szakértője hozta létre. Amellett, hogy több blokklánc, vagy blokklánchoz köthető alkalmazás megírása fűződik a nevükhöz, több neves intézmény hívta őket oktatói közé, hogy a technológiáról előadásokat tartsanak. Így oktatóként ma is jelen vannak, illetve megfordultak már a Corvinus egyetemen, a Milton Friedman egyetemen, a bankkárképzőben, a Magyar Nemzeti Bankban is. Magyarország első blokklánc tankkönyvét is ők írják.

Nevükhöz fűződik az E- Diploma, ami egy blokkláncon futó rendszer, amit nem lehet hamisítani. Ezért 2020-ban az év blokkláncmegoldása is az ő nevükhöz fűződik. az eFinance & FINTECH Fesztiválon elnyerte az év legígéretesebb blokklánc projektje címet. Tanácsadóként, szakértőként rendszeresen hívják őket kripto témájú televízió és rádió műsorokba.

Az alábbi videókban megismerheted, hogy mit mondanak ők a projektünkről! De, most ebben a videóban te magad is megnézheted, hogy nem akárkik állnak a projekt mögött.

Rendben ez érdekes, de mi a matek a Validátorgépnél?
Mennyi pénzt tudsz keresni egy validátorgéppel?

Mennyibe kerül más blokkláncoknál a validátor jog?

Ebben a videóban megmutatom, hogy mennyibe kerül, ha más ismert blokklácoknál szeretnél validátor lenni. Megdöbbentő lesz számodra. Igy teljesen más színben mutatkozik meg a Validátor Projekt.

Ingatlanbefektetés vagy Validátor?

Ez pedig Brutális Különbség!

Valójában amit meg kell értened az, hogy ebben a világban óriási lehetőségek vannak. A hagyományos pénzügyi világ összeomlóban van, és nem tehetünk semmit ellene. Egy dolgot mégis. A kriptovilágban vállalkozunk. Egy Validátor sokkal többet jelent, mint, hogy csak van egy két kriptovalutád.

Egy validátor birtoklása folyamatos pénzkeresésre ad lehetőséget. Olyan vagyont teremthetsz, amit a gyerekeid is örökölnek. A blokklánc megoldásoké a jövő, de igazából, már a jelen.

A világ első decentralizált mesterséges intelligenciájával működö blokklánca

Lehet, hogy nem tudod, de a validátor projekt is tartalmaz egy mesterséges intelligencia projektet. Nem is akármilyet! Egy decentralizált mesterséges intelligenciával működőt. Most lehetőséged van arra, hogy ebből komoly passzív jövedelmed legyen! Hogy ez hogyan lehetséges, azt a videóban mondom el neked.

Ha, bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!