Legyél Te is Validátor tulajdonos!

Ok, de mi az a Validátor?

Nézd meg miről szól a projekt!

Kik vannak a projekt mögött?

 

Akár hiszed akár nem, ez a legfontosabb!

A piac tele van kripto üzletekkel, amiknek a 99%-a finoman szólva, nem valós üzlet. Azokat az üzleteket a kripto közösség elutasítja, sőt üldözi!

A mi üzletünket a magyarországi kripto közösség két elismert szakértője hozta létre. Amellett, hogy több blokklánc, vagy blokklánchoz köthető alkalmazás megírása fűződik a nevükhöz, több neves intézmény hívta őket oktatói közé, hogy a technológiáról előadásokat tartsanak. Így oktatóként ma is jelen vannak, illetve megfordultak már a Corvinus egyetemen, a Milton Friedman egyetemen, a bankkárképzőben, a Magyar Nemzeti Bankban is. Magyarország első blokklánc tankkönyvét is ők írják.

Nevükhöz fűződik az E- Diploma, ami egy blokkláncon futó rendszer, amit nem lehet hamisítani. Ezért 2020-ban az év blokkláncmegoldása is az ő nevükhöz fűződik. az eFinance & FINTECH Fesztiválon elnyerte az év legígéretesebb blokklánc projektje címet.

Tanácsadóként, szakértőként rendszeresen hívják őket kripto témájú televízió és rádió műsorokba.

Az alábbi videókban megismerheted, hogy mit mondanak ők a projektünkről! De, most ebben a videóban te magad is megnézheted, hogy nem akárkik állnak a projekt mögött.

A cég mögött Magyarország legismertebb Kripto szakértői vannak, akiket az egész kripto közösség elismer!

Rendben ez érdekes, de mi a matek a Validátorgépnél? Mennyi pénzt tudsz keresni egy validátorgéppel?

Mit tudsz tenni akkor, ha nincs elég pénzed most egy Validátor csomagra? Megmutatom neked, hogyan tudsz Validátor Projekt managerként te is pénzt keresni!

Ebben a videóban megmutatom, hogy mennyi pénzt tudsz keresni Validátor csomagok értékesítésével.

Nem mindenki tudja egyből beszerezni magának a Validátor csomagot. Ebben a videóban megmutatom, hogyan tudod ezt megszerezni magadnak munkával, jutalékból.

Ingatlanbefektetés vagy Validátor?

Ez pedig Brutális Különbség!

Valójában amit meg kell értened az, hogy ebben a világban óriási lehetőségek vannak. A hagyományos pénzügyi világ összeomlóban van, és nem tehetünk semmit ellene. Egy dolgot mégis. A kriptovilágban vállalkozunk. Egy Validátor sokkal többet jelent, mint, hogy csak van egy két kriptovalutád.

Egy validátor birtoklása folyamatos pénzkeresésre ad lehetőséget. Olyan vagyont teremthetsz amit a gyerekeid is örökölnek. A blokklánc megoldásoké a jövő, de igazából, már a jelen.

Ha, bármi kérdésed van, akker keress az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségeim: Cs. Molnár Ibolya

E-mail: [email protected]

Telefon: +36203882661

WhatsApp, Telegram: +31611752599